Oppstart terrengsykkelskolen mandag 11. april kl. 1800

 

Velkommen til terrengsykkelskolen 2016

Kolbotn sykkelklubb ønsker velkommen til sykkelsesongen 2016.  

Barne- og ungdomsgruppa starter opp trening mandag 11. April 2015 kl. 1800.

For å kunne gi et godt tilbud til de som trener med KSK barne- og ungdomsgruppe begrenser vi antall deltagere på treningene. Fjorårets deltagere har fortrinnsrett på plass til årets sesong. Nye deltagere blir plassert på venteliste og ønskes velkommen dersom det blir ledig kapasitet.

ALLE som ønsker å delta på trening i 2016  må melde seg på til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. (Navn, f.dato og adresse på deltager, og kontakt info til foreldre)

Treningstider 2016:

Mandag: 1800 – 1930 – Alle grupper

Onsdag:  1800 – 1930 – Barn f. til og med 2006

Treningene vil følge skolens ferie og fridager. Siste trening før høsten blir i uke 39.

Barn og ungdom blir fordelt i grupper avhengig av alder og ferdigheter. Vi har forståelse for at barn ønsker å sykle sammen med kammerater, men for at de skal føle glede og mestring vil vi plassere barn i riktig gruppe i forhold til ferdigheter.

Medlemskap i Kolbotn Sykkelklubb er obligatorisk. http://kolbotnsk.com/index.php/bli-medlem

Treningsavgift: 500,- kroner kommer i tillegg.

Forsikring:

Barneidrettsforsikring omfatter barn til den dato de fyller 13 år. Den gjelder for alle barn som er medlem av lag tilsluttet Norges idrettsforbund. KSK er tilknyttet Norges Idrettsforbund. Forsikringspremien betales av Norges Idrettsforbund, men for å ha gyldig forsikring må medlemskap i Kolbotn Sykkelklubb være betalt.

http://www.idrett.no/tema/barneidrett/idrettsforsikring/Sider/idrettsforsikring.aspx

De som er 13 år eller eldre må løse sykkellisens, se hjemmesiden til KSK.

Kommunikasjon:

Vi ber alle foreldre og utøvere om å kontrollere kontakt info i www.minidrett.no. For at vi skal nå alle ber vi om at både e-post adresse og telefonnummer til begge foreldre registreres.

Med vennlig hilsen

KSK

DSC 7875

 

584x114-Stott-oss med din Grasrotandel