#KSK2019 – sufferclub på Atlet Fysio

Atlet Fysio

Kolbotn SK sitter igjen med mange fine minner fra sykkelsesongen 2018, alt fra edelt metall i NM og Styrkeprøven, fine turer i inn- og utland, til en aktiv barne- og ungdomsgruppe. Alt behørig feiret på årsfesten på Kolben tidligere denne måneden.

Men vi har selvfølgelig ambisjoner for 2019-sesongen, og treningen til 2019 er i full gang. De fleste har sitt opplegg for trening, enten det er sykling på rulla, pendlesykling eller langrennsøkter. Klubben kjører styrketreninger på Atlet Fysio, i tillegg til fellesøkter på Zwift (KSK-Zwifters). Mer info om dette finnes på facebook-sidene til klubben.

Lørdag 24. november møttes et knippe sterke ryttere til fellesøkt for å måle krefter på Zwift i lokalene til Atlet Fysio. Tre timer på rulla inklusive et par harde rittsimuleringer i Watopia, med World Cup langrenn og skiskyting på storskjerm:-) Det er alltid litt tekniske utfordringer med slike økter, men det gikk over all forventning bra. Og alt tilsier at det også i 2019 blir noen raske KSK-bein der ute. Takk til Kristian og Atlet Fysio som stilte lokaler til disposisjon.

Har du lyst til å bli med, kjører vi ny samling lørdag 12. januar 2019 på samme sted. Lokalet har plass til ca 20 stk, så det er fremdeles plass til flere. Selv om kjernen er KSK40-ryttere, er det fritt frem for andre til å delta også.

Ride on #KSK2019!

584x114-Stott-oss med din Grasrotandel