KSK40 sesongen 2016

Kjære sykkelvenner

Sesongen 2016 nærmer seg og vi håper alle så langt har trent godt gjennom høst og vinter og at dere ser fram til fellestreninger ute.

Lillehammer – Oslo er hovedmålsettingen for KSK40 og vi håper å stille et sterkt mannskap 18. juni. Før den tid må vi trene og kjøre lagritt for å få maskineriet til å flyte.

Vi har definert tre ritt før Lillehammer – Oslo som satsningsritt:

 • ·         Enebakk rundt, 1. mai
 • ·         Ceresrittet – lagkonkurranse, 8. mai
 • ·         Randsfjorden rundt, 28. mai
 • På lagsmøte diskuterte vi andre ritt enn Randsfjorden. Landegrensen og Vestfold rundt var aktuelle ritt den siste helgen i mai. Vi landet likevel på Randsfjorden fordi Landegrensen ikke har lagkonkurranse i år og på Randsfjorden har vi tidligere tider å sammenligne resultatet med. KSK35 stiller også i Randsfjorden og det er positivt for klubben at vi samler oss og viser drakta på de samme rittene. Follo skal hverken kjøre Randsfjorden, Vestfold eller Landegrense så får ikke målt krefter med dem. De sykler Nordmarka og Tyrifjorden. Vi mener at disse rittenes profil gjør dem mindre egnet som oppkjøring til LO og derfor holder vi det tradisjonelle. Ritt er alltid bra trening og alternativt kan vi stille i en fellesstart pulje på et av disse rittene.

  Prisene på rittene øker utover våren så hold av dagene og meld dere på. Kolbotn SK har egen pulje i Enebakk rundt og på Randsfjorden rundt melder vi oss på i pulje «Kolbotn 1». I sistnevnte ritt starter vi antakelig blant et av de 4-5 første lagene

  Det meste av informasjon rundt lagets aktivitet vil skje via facebook gruppa «KSK40». Vi mangler noen som mottar denne e-posten i gruppa. Vennligst be om tilgang til gruppa eller bli venn med Anders eller Anders så inviterer vi dere inn.

  Tanken bak en bruttotropp var å forsøke et nytt lite steg for lagbyggingen. Vi setter stor pris på at 22 har gitt tommelen opp og er med. 22 sterke ryttere er en bra base! Erfaringsmessig kan ting skje i løpet av våren. Skader, bytte av jobb osv. Dessverre har KSK 40 ikke startet med fullt lag på L-O tidligere. I år skal vi starte 20 mann 18. juni fra Lillehammer. Vi har også sterke ryttere som har meldt at det er for tidlig å love hvor mye de får til å være med. Det har skapt et dilemma for oss. Hadde bruttotroppen vært så stor at vi helt sikkert visste at fullt lag stiller 18. juni, hadde uttaket blitt gjort innenfor bruttotroppen. Men på grunn av at vi helst skulle vært noen flere, ønsker vi å holde døren på gløtt for noen ryttere som har bedt om mer tid for å avklare om de kan stille på L-O eller ikke. Vi er åpne for synspunkter, men i avveiingen mellom hva som er det beste for laget, og det beste for hver enkelt av oss som rytter, tror vi det er uklokt å stenge døren endelig nå.

  I forbindelse med Randsfjorden og LO trenger vi støttemannskaper. På LO må vi i tillegg stille med en dommer. Masterbil sjåfør til LO er rekruttert, men vi trenger folk til de andre funksjoner. Ut å verve folkens!

  Treningsplan for sesongen kommer i løpet av februar. Viktig datoer:

 • ·         29. mars – første fellestrening ute
 • ·         14 – 17. april – Treningssamling Daftø
 • Sykkelhilsen

  Anders & Anders

  TO 2015

  584x114-Stott-oss med din Grasrotandel