KSK Styrkeprøven Trondheim-Oslo 2015

1190667170Vi, (Martin og GT) har fått en del henvendelser i det siste vedr Trondheim-Oslo 2015. Det er mange som ønsker å få kartlagt om det er liv laga for et lag fra Kolbotn i år. Utfordringen er åpenbart å finne et tidsmål man kan samles om. Noen kunne tenkt seg 14 timer som mål, andre 20... Ut i fra de pratene vi har hatt med etter hvert ganske mange, virker det som at det vil være lettest å samle flest om et mål på ca 16 timer. Og har man mål om 16 timer kan vi kanskje like godt kalle det 15.59? :)

Det gir oss en gjennomsnittsfart på ca 34-35 km/t - som igjen vil kreve et sterkt og relativt stort lag. Tror vi trenger en god blanding av folk fra både 35 og 40.

Vi har også snakket mye om at skal dette være aktuelt, så ønsker vi ikke at folk må binde seg opp til dette for hele våren. Vi tror folk vil sykle med 40 og 35 i rittene på våren. Vi tror også at treningsopplegget rundt disse lagene er det beste. Tanken er derfor noen laaaange økter med dette laget i tillegg. Type 25 mil rolig for å sette laget og distanse. Ved noen anledninger. Hvor ofte og hvor mye kan vi finne ut av sammen om vi blir mange nok.

Så i denne omgang ønsker vi egentlig bare tilbakemelding på hvem som kunne tenkt seg å bli med på et slikt opplegg. Det finnes en masse detaljer som ikke er landet. Det kan de som blir en del av laget få være med å farge... Så folkens : Hvem har lyst til å kjøre Trondheim-Oslo på 15.59 i år?

Har du lyst : send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Så ser vi om vi blir mange nok til at dette er noe vi skal gå videre med!

Mvh
Martin og GT

 

584x114-Stott-oss med din Grasrotandel