Follorittet med ny trase ble godt mottatt

follo1Lørdag 12. Mai 2012 var det klart for Follorittet nok en gang. Follo Sykkelklubb står som arrangør og i år med en ny og spennende trase på 20 km som kjøres 4 ganger.

Årets løype er ny og forholdsvis krevende med mye kupert terreng. Start og mål er som vanlig ved UMB (landbruksskole i Ås), deretter ned og langs Årungen og helt ned til Nesset. Derfra går det opp Askehaugveien og opp til Nordby og videre opp (og ned) Melby bakkene tilbake til Ås.
Med mange KSK ryttere, KSK fan langs løypa og flott vær som satt rammen rundt et ble det en fantastisk dag for sykkelinteresserte. Ingen tvil om at interessen for sykkel er stor i regionen.

Vår beste mann (kanskje ikke uventet) Erik Bolm-Dahl var ca. et minutt etter vinneren med Steinar Tømmerås 3-4 minutter etter, som syntes det var en tøff dag på jobb og slet den siste runden.

Ellers var det ganske jevnt fordelt ut over i feltet. Rogeir Gotheim lå lenge godt fremme sammen med Are Reine, men fikk to punkteringer på siste runde.

Rytterne var meget godt fornøyd med løypa, men syntes vinden var utfordrende. Effekten av å klore seg fast i en gruppe var helt avgjørende.

 

 

Se flere bilder her... og her...

Resultater finner du her...

follo3

 

follo

follo2

584x114-Stott-oss med din Grasrotandel