Tour of KSK.

Hei alle sykkelmedlemmer i KSK. Jeg har lekt litt med tanken om å lage ett sykkelritt / internritt for oss sykkelentusiaster i KSK. Det er vel sånn att nesten alle sykkelklubber med litt pondus har ett arrangement som gagner klubben og medlemmene.

For og ikke åpne for hardt så ser jeg for meg att vi lager dette til en greie for KSK sine medlemmer i første omgang. Er det suksess så er det jo ikke noe problem og utvide med antall deltakere i de neste årene som kommer.

Forslaget er som følger:

 

Torsdag: Landevei.
40 km fellestart. Vi starter og kommer i mål på trollåsen utenfor På Treninga. Ritt trasen følger en god og gammel sykkel tur vi all kjenner godt. Ned til gamla, ut til ingjerstrand, ned til gamla og ut til vinterbro, opp til nordbyveien, bort til oppegårdveien, ned griserompa, skiveien til greverud, tverrveien rundt sofiemyr, ned til kolbotn og igjennom tunellen, og ned til På Treninga. Se kart.
Terreng.
25 km terrengritt med puljestart. Vi starter og kommer i mål på samme sted som landeveisrittet. Løypa går opp til fløysbånn på grus / vei. Herfra over grønnliåsen og ned til hauketo, fra hauketo ned til ljan og bort til hvervenbukta, videre opp til på treninga igjennom turveinettet og brua over E6.
KSK ritt_landevei KSK ritt_terreng
Fredag: Kriterium / gateritt for både terreng og landevei.
Start og mål På Treninga. Opp til sentrum Kolboten.
Rundløype bort til solbråtan og opp på skiveien. Opp ved gamlehjemmet og bort til seven eleven. Ned til kolboten igjennom tunellen og inn i gågata igjen.
4 stk runder og så samme vei ned til På Treninga igjen. Det blir ca 28.5 km totalt med 4 runder i sentrum av kolbotn.
Lørdag
Temporitt for både landevei og terreng. Start og mål På Treninga. Ned til gamle mossevei og ut til rundkjøring vinterbro. Samme vei tilbake igjen. Målgang skjer foran På Treninga. Totalt utgjør dette ca 18 km. Det kjøres med intervallstart a 1 min. drafting er ikke lov.
KSK ritt_Kriterium KSK ritt_temporitt

Det kjøres med klasser for Landevei og Terreng. Sammenlagtseier på totaltid alle tre dager. Det går
også an og legge inn spurtpriser, bakkepriser etc.

På lørdag kveld er det fest og bankett med utdeling av premier underholdning og show.
Jeg ser for meg att vi kan ta en liten påmeldingsavgift for og dekke inn litt tidtakning/løypevakter etc
Håper att noe av dette er gjennomførbart og fører til mye moro blant KSK medlemmer.

Egil O.

584x114-Stott-oss med din Grasrotandel