Nytt bestillingsvindu i nettbutikken

Nettbutikken finner du her 

Bestillingsvindu i nettbutikken er denne gangen tirsdag 3. april til og med lørdag 14. april.

Forventet levering uke 22.

 

Her er litt informasjon om fremgangsmåte:

1. Klikk deg inn på linken til nettsiden

2. Hvis du ikke har bruker fra før, må du registrere deg som bruker. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det erførste gang du bestiller fra Trimtex

3. Tast inn TEAMKODEN kolbotnsk i «teamkode for innmelding» og logg inn.

4. Du skal motta en ordrebekreftelse fra Trimtex når din ordre har gått gjennom.

 

Trimtex anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f. eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer. 

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på «Min Trimtex» for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt Trimtex på enten på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller per telefon 37 26 91 00.

 

LITT INFORMASJON OM PRODUKTENE

SHORTS

- GIRO er Trimtex nye folkemodell. God passform og svært bra pute beregnet for mange timer på sykkelsetet. 

- AERO er det kompromissløse alternativet som har vært utviklet med hjelp fra forskere på NTNU. Sitter svært godt. Pad har fått økt skumtetthet og skal tilpasse seg sykkelsete samtidig som evner å gå tilbake til sin opprinnelige form. Spesialtilpasset langdistanse-syklister.

- ELITE er det prisgunstige alternativ uten at det går utover kvaliteten. Svært god og tykk pute.

- VENOM THERMO BIB shortsen for deg som er ute i allslags vær! Et «må-ha-produkt» hvis du skal delta i Enebakk Rundt, Trondheim-Oslo, Jotunheimen Rundt og Birken når værmeldingen er stabilt ustabilt.

- ENDURO shorts er en stishorts som også kan brukes som afterbike- og fritidsshorts. (Se bilde under)

 

 

TRØYE (alle med lommer på rygg)

- ELITE 2.0 er «folkemodellen» og erstatter tidligere Elite Race og Pro. Dette er trøyen for deg som likte den gamle Elite Race og følte at Pro satt som et ubehagelig pølseskinn. Prisgunstig.

- GIRO er for syklisten som ønsker en trangere trøye og trøyen er akkurat så rask at du slår nabo’n i spurten i målgang på Birken.

- AERO er det kompromissløse alternativet som har vært utviklet med hjelp fra forskere på NTNU. Svært trang uten at det går utover passform og komfort. Behagelig.

- ELITE THERMO SYKKELTRØYE er en klassisk langermet sykkeltrøye. Litt tykkere og med børstet innside som gjør at den er og føles varmere. Med ull under og vest over fungerer denne fint helt ned til 5 grader. Behagelig og fin passform.

- PRO CLASSICS SYKKELJAKKE er IKKE en tradisjonell vinterjakke. Dette er en trang sykkeltrøye-/jakke for våte og kalde dager. I kombinasjon med Venom Thermo shorts har du det perfekte rittantrekk for kalde og/eller våte ritt.

- VICTORY MERINO er lang ermet ulltrøye for kjølige morgner. Vår- og høsttrøya for sykkelturen til kaféene i Son. (Se bilde under).

 

UlltrøyeStishorts

·         Fakturaadresse:

o   Sparebank 1 Banksamarbeidet DA

o   Postboks 778 Sentrum

o   0106 Oslo

·         Kontaktperson: Monica Imsland

·         Faktura må merkes med

o   Kostnadssted: 06425

o   Prosjektkode: 606656 ASKv2

584x114-Stott-oss med din Grasrotandel