Klubbtøy - kort bestillingsfrist

Shirt

 NETTBUTIKKEN ER ÅPEN

Nettbutikken er nå åpen en kort periode.  Bestillingsfrist denne gangen, er mandag 21. august kl. 23.59 

Kort frist denne gangen, slik at levering kan skje i uke 39.  M.a.o. før høstferien.

 Trenger du mere info om tøyet, ta kontakt med Anders Gaarder på Messenger.

innlogging: https://trimtex.no/no/login

Teamkode: kolbotnsk

Nye brukere så må registrere seg med brukernavn og passord

 

Hvis du har behov for informasjon rundt pålogging: http://trimtex.no/no/hvordan-handle-i-vaare-teamshoper/landingpage-guide-teamshops.html

 

Det er i utgangspunktet høst-/vinterklær samt trøye og shorts som ligger i nettportalen. Unisex, damer og junior.  Er du aktiv utover høsten anbefaler vi absolutt Venom Thermo BIB.  Dette er en must for aktive syklister.  Perfekt når det regner og er kaldt.  Ivar Grøneng og Anders Gaarder benyttet shortsen under årets Jotunheimen Rundt (430 km i allslags vær) og kommer med de beste anbefalinger. 

Vi anbefaler å vente med å bestille vår- og sommerkolleksjonen til neste bestillingsvindu (januar/februar).  Trimtex planlegger å lansere flere interessant nyheter i løpet av høsten, og disse vil klubben/Trimtex presentere på årsfesten.  Med andre ord, det kan være lurt å vente.

 

  Til slutt en liten oppklaring vedrørende valg av tøy.

 

Trøye
Elite Race er «folkemodellen» og har normal passform. Pro Shirt er trang og skal sitte som en tempodrakt (og det skal sitte sånn hvis du skal slå nabo’n i Grenserittet). Aero er ny og du finner mer info nedenfor eller i nettbutikken.

BIB Shorts
Fremdeles er Elite Race BIB buksen de fleste vil velge, og du vil oppleve at denne har høy kvalitet. Ønsker du en strammere shorts med ytterligere forbedret pute, kan Pro BIB shorts anbefales. Når det gjelder shorts skal den alltid sitte stramt og derfor vil du ikke oppleve at Pro shortsen er upassende trang. Aero er ny og du finner mer info nedenfor eller i nettbutikken.

Elite Thermo Shirt
Perfekt trøye for kalde vår og høst dager. Det er ikke trøye for -15 grader, men i kombinasjon med ull-/superundertøy og vest fungerer denne fint ned mot null.

Ytterligere informasjon finner du i nettbutikken.

 

 

  

Jacket

584x114-Stott-oss med din Grasrotandel