Klubbtøy - nettportalen er åpen fram til 26. mars

Shirt

 NETTBUTIKKEN ER ÅPEN

Nettportalen er nå åpen og stenger søndag 26. mars.  Levering i uke 18.

 

innlogging: https://trimtex.no/no/login

Teamkode: kolbotnsk

 

Hvis du har behov for informasjon rundt pålogging: http://trimtex.no/no/hvordan-handle-i-vaare-teamshoper/landingpage-guide-teamshops.html

 

Det er ikke planlagt flere nettportaler før sommeren. Tredje nettportal blir i august/september.

 

 

Prøvekveld blir arrangert torsdag 23. mars kl. 19.30 – 21.00 i Sofiemyrhallen (bakrommet ved kiosken).

 

Trenger du sykkeltøy før uke 18, har klubben v/ Anders Gaarder et lite lager med klær:
- Elite Race Shirt (S-XXL) kr 500,-
- Elite Women Race Shirt (XS, S, L, XL) kr 500,-
- Elite Race BIB (M og XL) kr 700,-
- Elite Thermo Shirt (M og L) kr 700,-
- Venom Thermo BIB (M-XL) kr 1 100,- (ny varm shorts lansert i august 2016 og perfekt shorts på våren når det litt kaldere og litt vått. Typisk shorts for Enebakk Rundt, Styrkeprøven og Birken. Litt stor i størrelsen.)
- Løse ermer og ben.
- Team Children Shirt og BIB.

Typisk vinterbekledning ligger ikke på de to neste nettportalene, og trenger du vinterbekledning tar du kontakt med Anders Gaarder. Vi får rabatter på Trimtex ordinære nettbutikk.

Til slutt en liten oppklaring vedrørende valg av tøy.

 

Trøye
Elite Race er «folkemodellen» og har normal passform. Pro Shirt er trang og skal sitte som en tempodrakt (og det skal sitte sånn hvis du skal slå nabo’n i Grenserittet). Aero er ny og du finner mer info nedenfor eller i nettbutikken.

BIB Shorts
Fremdeles er Elite Race BIB buksen de fleste vil velge, og du vil oppleve at denne har høy kvalitet. Ønsker du en strammere shorts med ytterligere forbedret pute, kan Pro BIB shorts anbefales. Når det gjelder shorts skal den alltid sitte stramt og derfor vil du ikke oppleve at Pro shortsen er upassende trang. Aero er ny og du finner mer info nedenfor eller i nettbutikken.

Elite Thermo Shirt
Perfekt trøye for kalde vår og høst dager. Det er ikke trøye for -15 grader, men i kombinasjon med ull-/superundertøy og vest fungerer denne fint ned mot null.

Nyheter 2017
Det har allerede blitt lansert et par nyheter og flere vil komme i løpet av våren. Anders Gaarder har vareprøver for de som ønsker å sjekket ut produktene.
- Venom Thermo BIB (M-XL).
- Aero trøye, BIB og tempo. Dette er det råeste og mest sofistikerte sykkeltøy Trimtex har utviklet og lansert. Aero er utviklet i samarbeid med NTNU.
- Giro Speedsuit. Hel drakt med lommer bak. Dette produktet har proffene allerede benyttet noen år og i 2016 tok også dette produktet av i Styrkeprøven/Master-klassene. Håper å få dette med i neste portal.

Ytterligere informasjon finner du i nettbutikken.

Har du spørsmål, ta kontakt med Anders Gaarder.

 

  

Jacket

584x114-Stott-oss med din Grasrotandel