KSK BikeCamp Gran Canaria 2015

Da er det tid for oppkjøring til ny sesong. En bedre måte å starte sykkelåret på enn en uke på Gran Canaria, kan jeg vaskelig forestille meg. 25 grader, sol, bakker og tapas... 

Turen blir i uke 12. Vi drar til Maspalomas og bor på "Blue Star Dunas Maspalomas"

Avreise: 14.03. kl 07.05
Hjemreise: 21.03 kl 13.10

Pris:
Kr. 11.896,- for 2 stk.

Leilighet:IMG 0088 smal
Blir vi oddetall må vi leie en større leilighet som blir ørlite opp i pris pr pers for de 3. Jeg velger å gjøre en liten vri på hvordan vi booker i år. Det er ingen rabatt å hente på felles innbetaling. Det er derfor ingen grunn til at dere skal betale til meg for at jeg skal være en reiseleder ala 1978. Alle som vet hvem de skal dele rom (hytte) med, booker selv direkte. (på mail til starttour - se info lenger ned) De som ikke vet hvem de skal dele rom med, sender meg en mail. Så setter jeg sammen to og to som kan dele rom. Men også dere booker selv etter tilbakemelding fra meg.

Sykler:
Bestilling av sykler fikser jeg. Men... dere må bestemme dere for hvilken sykkel dere vil leie. (med mindre dere tar med egen) Se vedlagt link og gi beskjed om hvilken sykkel dere ønsker i mail til meg. VIKTIG : Jeg trenger også å vite hvor høye dere er, slik at dere får rett sykkel. Info om sykler finner dere på Free Motion. Til de av dere som er usikre på sykkelvalg: de fleste av oss har valgt Cannondale Supersix Evo, ultegra Compact 11-28 tidligere. Fungerer supert! Med her er mulighetene mange.

Bestilling:
Bestilling av turen skjer på mail direkte til StarTour Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Merk mailen : Gruppe 339732 - kolbotn sykkelklubb

Det skal være en hovedperson pr. leilighet som mottar faktura samt har ansvaret for innbetalingen for alle i sin leilighet.
Vedkommende må sende inn sitt navn, gateadresse, postadresse, mobilnummer og fødselsdato samt navn på den han/hun skal dele leilighet med. De må også fremgå om de ønsker flymat, busstransport, forsikringer samt pensjon på hotellet. Pensjon på hotellet må være lik for alle i samme leilighet. Dersom noen skal ha med egen sykkel må dette gis beskjed om i god tid før avreise.

MERK:
Frist for påmelding er 1 desember 2014. Grunnen til kort frist er at vi må sikre syklene. Det er uproblematisk å melde seg på i etterkant, men da fikser man sykler og overnatting selv.

Har du spørsmål, send meg en e-post på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ta en titt på videoen fra i vår (øverst) over så kan dere bruke den til å fyre dere opp.

Se også video fra 2013 her...

Når vi nærmer oss avreise sender jeg over mulige løypevalg osv for dagene. Sånn at vi får opp stemningen :-)

Vi sees.

Mvh
GT Brovold.

IMG 0090 smal

IMG 0094 smal

584x114-Stott-oss med din Grasrotandel