Obligatorisk kurs for servicekjørere

service driver

Norges Cykleforbund har laget et Servicekurs, som må gjennomføres for alle som løser servicelisens (støtteapparat) og som skal kjøre bil eller motorsykkel i ritt.

MERK: Dette gjelder fra første ritt allerede til helgen 20.-21. april.

Dette for at vi skal være sikre på at alle leser "Reglement for servicekjøring", og er inneforstått med de regler som gjelder. NCF er også pålagt å gjøre dette i forhold til UCI's regler. Vi ønsker å forebygge ulykker, så godt det lar seg gjøre - og dette er et ledd i dette arbeidet.

Link til kurset (som tar ca. 15 minutter), ligger nedenfor. Dere printer ut den siste siden, der det står om man har bestått eller ikke - og tar med på ritt. Består man ikke første gang, kan man ta kurset om igjen. Kurset består av 11 spørsmål, hvorav 7 svar må være rette.

Dette gjelder fra første ritt allerede til helgen 20.-21. april. Kort frist, men dette tar ikke lange tiden. Vi vil legge ut både link til kurset, og oversikt på de som har bestått på NCFs nettside (under Sportslig/Lisenser).

Vi håper både servicekjørere, kommissærer, arrangører og utøvere ser positivt på dette, selv om fristen til første ritt er kort. Alle som skal kjøre et motorkjøretøy i servicekøen må ha med seg bekreftelse til rittet – det vil bli sjekket.

Link til Servicekurs her... 

Les mer på  http://www.sykling.no

Lykke til!

{fcomments}

 

584x114-Stott-oss med din Grasrotandel