Antidopingpolicy for Kølabånn Sykkelklubb

 

rent il smalDoping er en utfordring i ungdoms- og treningsmiljøer i Norge, og ikke bare i internasjonal toppidrett.  Kølabånn Sykkelklubb deltar derfor i ”Rent Idrettslag” som er et program for på en positiv måte vise sin nulltoleranse til doping ovenfor utøvere, foreldre og lokalmiljø.

Hvorfor fokusere på antidoping og verdiarbeid?

Rent Idrettslag gir idrettslaget en fin anledning til å vise for omverdenen at de har klare holdninger i forhold til doping. Doping er en utfordring i ungdoms- og treningsmiljøer i Norge, og ikke bare i internasjonal toppidrett. 

Kølabånn Sykkelklubb fokuserer på ren idrett og har i den forbindelse utformet en antidopingpolicy som vil være veiledende i forhold til doping. Blant utøverne vil det gjennomføres enkle tiltak for å øke kunnskapen om antidoping. Slik ønsker vi å skape gode holdninger.

Kølabånn Sykkelklubb er klar over at dette arbeidet spiller en viktig rolle i vårt lokalsamfunn. Ungdommer tilbringer mye av fritiden sin på våre aktiviteter og vi ønsker å vise at vi har et godt og doping fritt miljø, hvor foreldre trygt kan sende barna sine. Vi skal ha nulltoleranse til doping i vår klubb.

”Rent idrettslag” er et samarbeidsprosjekt mellom Antidoping Norge og Norges idrettsforbund.

Kølabånn Sykkelklubbs antidopingpolicy finner du her; http://kolbotnsk.com/index.php/arkiv/307-antidopingpolicy

Mer informasjon om programmet finnes på www.rentidrettslag.no 

 

584x114-Stott-oss med din Grasrotandel