Viktig info om bruk av klubbtøy

 

troyer hHei alle sykkelvenner!
Det har vært noen diskusjoner omkring bruk av de gamle klubbdraktene, fra den tid vi var en gruppe under KIL. Vi ønsker derfor med dette å klargjøre klubbens holdninger til dette.

Kolbotn SK (KSK) er ny og frittstående klubb, og ikke en videreføring av den gamle sykkelgruppa under KIL. Melder man seg på ritt som medlem i KSK, så har man i prinsippet ikke lov til å sykle i den gamle drakten til Kolbotn IL. Norges Cycle Forbund(NCF), er helt tydelige på dette regelverket.

Som registrert og godkjent klubb under NCF, er vi forpliktet til å sende inn bilde av vår nye drakt til forbudets arkiv. Man kan selvfølgelig sykle ritt på individuell basis i «sivilt/nøytralt» tøy, men stiller man i den gamle drakten(fra KIL), risikerer man i verste fall å bli nektet start eller disket. Stiller man i ritt som en del av et lag, så må alle stille i de nye draktene fra KSK. Så langt er regelverket klinkende klart.

I praksis vil forbundet neppe legge seg bort i dette på trim og mosjonsnivå, men alikevel er det et annet og vel så viktig punkt for oss som klubb og det er forholdet til våre sponsorer. Det er våre sponsorer som danner det økonomiske rammeverket og gir oss muligheten til bl.a. å gjøre de satsningene som vi nå gjør på ulike områder. 

Nye drakter er tilgjengelig for salg i Sykkelboden på Kolbotn. I tillegg til det de har av drakter på lager, er det også mulig for hver enkelt å bestille ytterligere jakker, osv. Bestillingsskjema finnes i butikken eller på deres hjemmesider: http://sykkelboden.no

Vi beklager at vi muligens ikke har vært gode nok til å informere om ovenstående, men håper nå at vi har rettet opp dette.

Vi gleder oss til å se både nye og gamle sykkelvenner i de nye klubbtøy fra KSK !

Ha en fantastisk flott sommer!

 

Med vennlig hilsen styret i KSK.

584x114-Stott-oss med din Grasrotandel