Massasje

Det er en kjennsgjerning at profesjonelle idrettsutøvere  benytter massasje for å få best mulig utbytte av treningen. Massasje skaper sirkulasjon i kroppen, slik at slaggstoffer blir hurtig transportert ut  via lymfevæske og blodbanen. Friskt, oksygenrikt blod kommer til, og hjelper til en raskere restitusjon og bedre ytelse. I tillegg gjør jevnlig massasje muskler og sener mer smidig og elastisk, slik at du er bedre rustet mot skader. Muskelspenninger slipper taket, og kroppens eget "lykkehormon" endorfiner, frigjøres, og gir deg en generell følelse av ro og velbehag. Mange opplever en bedret søvnkvalitet.
Disse fordelene er like viktig for enhver mosjonist som liker å holde seg i form, som det er for den profesjonelle idrettsutøveren.

For syklister,er det særlig viktig å få slaggstoffene ut av bena, slik at man unngår bein som føles som blylodd. Du vil få et bedre og ”friskere” tråkk, når du får løst opp forside og bakside lår, legger og setemusklatur.
Både før og etter ritt, vil massasje ha god effekt. jeg bruker helt forskjellige teknikker basert på om det er før eller etter et ritt, og du vil merke stor forbedring i restitusjon og tilhelning av evt strekkskader og overbelastning.

Så om du skal sykle ett eller flere ritt i løpet av våren og sommeren, kan du noen timer hos meg gjøre underverker for beina og skuldrene dine. Husk at du som syklist sitter mange og lange timer på sykkelsete, og de fleste har opptil 5- 6 økter i uka. Dette gjør at kroppen trenger hjelp til å restituere seg, og du vil garantert merke forskjell. Jeg kan gi deg flere referanser, på syklister som har kommet jevnlig til meg iløpet av vinteren for behandling, bare ta kontakt.

Flere av dere skal sykle Trondheim- Oslo, og andre strabasiøse ritt i sommer. Vær i forkant, og bestill en time nå, så legger jeg opp et behandlingsopplegg som passer inn i ditt treningsregime.

Med hilsen Marianne Sletten, massøren På treninga
Ring enten 66802000 eller min  mobil 47706944

584x114-Stott-oss med din Grasrotandel