Tandempiloter til synshemmede syklister

 

tandemsykling

Norges Cykleforbund søker etter tandempiloter til synshemmede syklister. Det er mange synshemmede som ønsker å sykle men som ikke finner seg en pilot

Norges Cykleforbund ønsker også å invitere klubber til å lære mer om tandemsykling:

Den 30.-31. mai 2015 arrangerer Norges Cykleforbund i samarbeid med Extrastiftelsen, Blindeforbundet, Eidsvoll SK og Ullensaker CK en tandemsamling i Hurdal for synshemmede og piloter.

 

Vi inviterer alle klubber (medlemmer, ledere og trener) til å bli med å lære mer om tandemsykling.  Invitasjon Tandemsamling Hurdal 2015.pdf

Samlingen vil være en kjempe fin mulighet for de som er nysgjerrig på tandem til å teste ut om det er noe for dem. Alle er velkomne og det er ingen krav om å fortsette etter samlingen. Piloten er den som styrer, girer og bremser. Pedalene er stilt slik at dere begge tråkker i takt. Aldersgrense for piloter som deltar på samlingen er 18 år.

Påmelding til samlingen gjøres her

 

Til info så kan sykkelklubber søke om honorarstøtte inntil kr 6000,- (per svaksynt syklist) hvis de stiller med piloter til klubbtrening: les mer her. NB: Det gis ikke honorarstøtte for deltagelse på samlingen, kun trening). Begrenset med midler så ta kontakt hvis dette er interessant.

 

 

 

584x114-Stott-oss med din Grasrotandel
Powered By JFBConnect
loader